Financial institution call centre

Empowering teamwork

  • Client

    Financial institution call centre

  • Year

    2015

  • Location

    Canada

Lemay’s biggest challenge was to subdivide a large space into smaller ones while maintaining an external view and natural light for 100% of the workers.

A major international financial institution wished to relocate a customer centre and administrative services, with the objective of reducing operating costs, offering a healthy and sustainable environment, empowering teamwork and cementing the bank’s brand as a top workplace.

The team developed a customized graphic and signage concept to facilitate finding one’s way around: each floor’s quadrants branded with full-sized, pixelated coloured images depicting local architecture and cultural references. The impact is colourful and memorable and connects the staff and spaces with a common brand message and vision.

  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture
  • Financial institution call centre Lemay Architecture