Langlois lawyers

Sober and elegant

  • Client

    Langlois Avocats

    M. Michel Farrah

  • Year

    2016

  • Location

    Canada

  • Langlois lawyers Lemay Architecture

Langlois lawyers

Langlois lawyers chose Lemay to retrofit an existing location following sustainable development best practices. Their workplace is now divided into three unique zones: client-facing, office and shared staff space. Each one was carefully evaluated for salvaging, recycling or replacement. New elements were added to convey Langlois’ image and vision. Lighting and ceiling tiles were upgraded for energy efficiency and to enhance lighting and acoustical comfort. The use of natural colours and noble, sustainable materials reinforces an elegant simplicity and modernist feel.

 

  • Langlois lawyers Lemay Architecture
  • Langlois lawyers Lemay Architecture
  • Langlois lawyers Lemay Architecture